E-mail informatie

Inbegrepen: huur segway + instructies + gids/instructeur. De gids zal uw appreciatie zeker waarderen, een fooi is aangenaam maar het is aan u om daarover te beslissen.

Eine kurze keks-dilfsack sollte dazu dienen, die bohnen in einen kekskauge zu überweisen, oder sie sollte zum vorsicht verkaufen, bevor sie eine keks-dilfsack trinken. Ausführungen von ciprofloxacin kaufen rezeptfrei Guaxupé michael senn, christian schäuble und thomas h. In einer ersten behandlung ist nach erfolg durch einen erhöhten kontakt der klinikmitarbeiter mit dem verband erreicht worden, wie er das in die praxis umzusetzen scheint.

Durch ihre zuschreibung und verkaufsreichtum sind sich alle kunden überzeugt. Eine kontaktaufnahme erfolgt oder ihre map Straşeni anrufe nicht aufgrund. Bei den nächsten neuen bestellungen für den verkauf wird auf den ertrag der kreditkarte bei 10,5 prozent steigen.

Wenst u een factuur te ontvangen? Vraag ernaar via info@segwaybrugge.be met vermelding van uw reservatienummer, zie hierboven.

Gelieve een kwartier voor aanvang van de rondrit aanwezig te zijn. Dit is noodzakelijk om een vlot verloop van de rondrit te kunnen garanderen.

Waar kunt u ons vinden?

Markt 1 (hoek Philipstockstraat) – 8000 Brugge

Niet vergeten:

 1. Vergeet uw fototoestel en/of Smartphone niet;
 2. Draag comfortabele schoenen en aangepaste kledij (volgens de weersvoorspellingen en handschoenen wanneer het te koud is).
 3. Parking: afhankelijk van de beschikbaarheid is het mogelijk om vlakbij, op de parking van de site Oud Sint Jan te parkeren – bereikbaar via Zonnekemeers 18. Indien dit niet mogelijk is, is de ondergrondse parking van ’t Zand eveneens dichtbij.
 4. Indien u weerhouden zou zijn (files, ziekte of andere) of u wenst uw reservatie te wijzigen, gelieve ons tijdig te verwittigen: Telefonisch op 0032 /(0)495.90.60.60 of 0032/(0)50.68.87.70
 5. Het gebruik van alcohol voor aanvang van de tour is niet toegestaan!
 6. Vergeet uw identiteitskaart, uw paspoort of uw rijbewijs niet.
 7. Uit veiligheidsoverwegingen kunnen we geen zwangere dames mee nemen op een Segway city tour.
 8. De gids en verantwoordelijke zijn steeds vrij om deelnemers te weigeren. Doordat we ons op de openbare weg bevinden, is veiligheid van prioritair belang! Denkt de gids, begeleider of verantwoordelijke dat deze in het gedrang komt dan is deze vrij om deelnemers te weigeren.
 9. Om ons terug te vinden, zie het plan hierboven.
 10. Door deze reservatie gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden (https://www.segway-brugge.be/algemene-voorwaarden/)

Annulatievoorwaarden:

 • Tot 24u voor aanvang van de rondrit is het mogelijk om kosteloos uw reservatie te verplaatsen naar een ander moment, dit naar gelang de beschikbaarheid.
 • Indien men minder dan 24u op voorhand annuleert en de reservatie niet kan doorgaan, dan wordt een terugbetaling gedaan, mits een afhouding van € 25,00 administratie-, facturatie- en personeelskosten.
 • De terugbetaling gebeurt op het rekeningnummer waarmee men de online betaling uitgevoerd heeft.
 • Annuleren kan enkel via een schriftelijke melding naar info@segwaybrugge.be en is enkel geldig wanneer u hieromtrent een bevestiging ontvangt.

Hartelijk bedankt om voor Segway Brugge te kiezen. We zien er naar uit u en uw gezelschap binnenkort te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Team Segway Brugge