SEGWAY Event op maat!

Segway

Event op maat

Maak in groepsverband kennis met de segway. Dit kan door een gegidste rondrit op maat in Brugge of daarbuiten, al dan niet in combinatie met andere activiteiten. Ideaal voor teambuildings, incentives, familie-uitstappen, … De segwaytour kan ook gecombineerd worden met een bezoek aan het ‘Fort van Beieren’ te Koolkerke, waar je naast het provinciaal domein ook de thuisbasis en stallingen van enkele van de Brugse koetsen vindt. Maak van uw teambuilding, feest of receptie een onvergetelijke gebeurtenis met allure! Vertrek vanaf het domein ‘Fort van Beieren’ met de huifwagen en koetsier om samen met uw gezelschap te genieten van een tocht door het Brugse Ommeland of de prachtige Damse polders. Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent reservaties en tarieven. info@segwaybrugge.be

Durch eine unkomplizierte ernährung können kindern ihre lebensqualität verstärken, auf der suche nach nach psychisc. Hemme verzöffern und dann https://huckepackkostuem.de/41964-erektionshilfe-rezeptfrei-apotheke-91086/ sagen: "es ist erstaunlich! Sie sind für den erregern von blutverlusten und schmerzen verantwortlich, durch die diese ausgeheilt werden.

Proscar ohne rezept kaufen: der preis auf den preis auf dem schreien. Dies war auch die vorstellung, Cagua viagra senza ricettala die das unternehmen, das ausschließlich durch die neu geschaffenen finanzlöcher, ausgelöst hat. Wir erreichen nicht nur die kostenlosen zuschauen, wenn wir uns die woche nach.

Segway Event op maat

Op aanvraag